Home Restaurant Galerie foto Camere Tur virtual Prezentare video Contact
  INFO LINE: +4 0722.534.117
motel Bucuresti tur virtual  
foto motel Baneasa, Bucuresti
cazare ieftina Baneasa Bucuresti
 
motel ieftin Baneasa de la 33 Euro / camera dubla in regim single
de la 40 Euro / camera dubla
Day Use (3 ore) de la 23 euro
+4 0722.534.117
Nume si prenume*:
E-mail*:
Telefon*:
Durata cazarii:
Data sosirii la hotel*:
Comentarii:
   

 

Termeni si ConditiiMotel La Gil isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

1. Informatii personale
Utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea site-ului Motelului La Gil.

Motelul La Gil nu poate fi facut responsabil pentru actiunile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea datelor personale.

2. Drepturile utilizatorului
Motelul La Gil garanteaza acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al Motelul La Gil.

3. Securitatea datelor personale
Motelul La Gil garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Inregistrarea datelor este facuta doar in scopul autorizat de utilizator: onorarea rezervarilor, informarea despre noutati si ofertele speciale (cu consimtamantul prealabil al clientilor).

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre Motelul La Gil pentru confirmarea rezervarilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii. Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale.

Motelul La Gil se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri. Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

Motelul La Gil se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa Motelul La Gil se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

Motelul La Gil certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):
a) dreptul de a cere Motelul La Gil sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
b) dreptul de a cere Motelul La Gil sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
c) dreptul de a cere Motelul La Gil sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
d) dreptul de a cere Motelul La Gil sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere / notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa Motelul La Gil.

In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane:
Motelul La Gil garanteaza securitatea sistemelor informatice. Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI Motel LA GIL SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE AU INCERCAT ACEST FAPT.

4. Copyright
Intregul continut al site-ului Motelul La Gil: imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date este proprietatea Motelul La Gil si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Motelul La Gil a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

5. Mod de lucru
Prin accesarea site-ului Motelul La Gil folosirea, vizitarea, cumpararea de servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate Motelul La Gil, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la Motelul La Gil in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

6. Informatiile introduse de utilizator
Datele de rezervare ale utilizatorilor sunt confidentiale. La rezervare se transmit la Motelul La Gil doar informatiile esentiale necesare efectuarii rezervarii.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datele de rezervare trebuie completate cu atentie.

Motelul La Gil poate anula fara avertisment rezervarile efectuate pentru care se constata ca au fost introduse date eronate. De asemenea, Motelul La Gil poate anula orice rezervare efectuata de catre un utilizator care nu poate fi contactat telefonic in legatura cu rezervarea efectuata, dar nu si daca utilizatorul respectiv a mai efectuat rezervari si acestea au fost onorate sau daca serviciile rezervate au fost platite in avans sau garantate cu carte de credit.

7. Litigii
Prin folosirea site-ului (vizitarea sau cumpararea serviciilor), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna 'Termeni si conditii' de mai sus.

In cazul unor eventuale conflicte intre Motelul La Gil si utilizatori, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

8. Dispozitii finale
Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Motelul La Gil isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului Motelul La Gil structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Motelul La Gil nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul Motelul La Gil, indiferent de natura acestor legaturi.

Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.