Home Restaurant Galerie foto Camere Tur virtual Prezentare video Contact
  INFO LINE: +4 0722.534.117
motel Bucuresti tur virtual  
foto motel Baneasa, Bucuresti
cazare ieftina Baneasa Bucuresti
 
motel ieftin Baneasa de la 33 Euro / camera dubla in regim single
de la 40 Euro / camera dubla
Day Use (3 ore) de la 23 euro
+4 0722.534.117
Nume si prenume*:
E-mail*:
Telefon*:
Durata cazarii:
Data sosirii la hotel*:
Comentarii:
   

 

Politica de Confidentialitate1. Declaratie
Motelul La Gil va respecta dreptul la intimitate. Nu vom folosi niciodata si sub nici o forma datele dumneavoastra de contact sau informatiile pe care ni le trimiteti in alte scopuri in afara de scopul pentru care au fost trimise si nu le vom impartasi niciodata unor terte persoane sau companii.

2. Colectarea si utilizarea informatiei
Motelul La Gil este singurul destinatar al informatiei colectate de pe acest site. Nu vom vinde, oferi sau inchiria aceaste informatii unor terte persoane sau companii sub nici o forma informatiile colectate din acest site, decat in cazul in care ne vor fi solicitate de autoritatile statului roman prin mandat judiciar.

3. Formularul de contact
Pentru a ne contacta, utilizatorul trebuie sa completeze un formular de contact in care sa ofere anumite informatii (nume, telefon, adresa de email). Aceasta informatie este utilizata pentru a contacta utilizatorul in legatura cu serviciile de pe site pentru care el si-a manifestat interesul.

4. Newsletter
Utilizatorul are dreptul sa se aboneze/ dezaboneze la/de la newsletter.

Orice modificare a informatiilor referitoare la Motelul La Gil va fi prezentata pe acest site.

Daca utilizatorul doreste sa primeasca newsletter-ul firmei, vom cere informatii cum ar fi numele si adresa de e-mail.

5. Securitate
Acest site isi ia toate precautiile pentru a proteja informatiile utilizatorilor. Cand utilizatorii ofera informatii personale prin intermediul site-ului, aceasta informatie este protejata atat online cat si off-line.

6. Anuntarea modificarilor
Daca decidem sa ne schimbam politica, vom afisa aceste schimbari pe pagina noastra principala astfel incat utilizatorii nostri sa fie intotdeauna informati cu privire la informatiile pe care le colectam, cum le utilizam si in ce circumstante, daca exista, le facem publice. Daca decidem sa utilizam informatii personale in alte scopuri sau modalitati decat cele prezentate la momentul in care au fost inregistrate, ii vom anunta pe utilizatori prin intermediul unui e-mail. Utilizatorii vor putea sa fie sau nu de acord cu utilizarea informatiilor in alte scopuri. Vom utiliza informatiile in concordanta cu politica sub care informatiile au fost culese.

7. Stergerea informatiilor personale din baza noastra de date
Utilizatorii pot decide sa ne ceara sa le stergem informatiile personale din baza noastra de date. Pentru aceasta este necesar un email la Motelul La Gil cu subiectul "stergere date personale". Utilizatorul va fi anuntat printr-un email ca datele au fost sterse.

8. Cadru legal
Toate prevederile acestui act sunt construite pentru a urma prevederile legilor din Romania si vor fi interpretate conform legilor romanesti in vigoare.